Dano, co se děje v CHS Chudobka je děs to máš pravdu, ale nevím co s tím má společného pí. Ovesná. Krycí listy jsou vystaveny dle platných předpisů a na podvody nikdo nemá důkaz. Pokud vím před nedávnem jsem sem psala jak jsem ji přistihla při lži. Bylo mě vyhrožováno pí Danielovou po telefonu a vy jste tu všichni dělali mrtvého brouka.
Pro Evíska: Prvního šarpeje jsem si kupovala ve 20 letech, peníze jsem opravdu neměla, přesto jsem si dokázala na psa s PP našetřit, tak že to co tu píšete jako argument neobstojí. Právě lidé jako Vy podporují množitele. Mimochodem to jak vaši fenku krmili je naprosto nevhodné pro štěňata. Lidé kteří Vám ji prodali měli sice svoji fenku rádi, ale o chovu nevěděli zhola nic a tak škodili naprosto stejně, pouze bez zlého úmyslu.
Pro Hedviku: Můj nediplomatický přístup pochopíte až vám budou 3x v týdnu telefonovat majitelé bezpapíráků a otravovavat s problémy, protože ti od kterých si koupili psa jim nebere telefon. Viděla jsem tolik zbědovaných šarpejů od množitelů že pro chov bez PP opravdu nemám pochopení. Vzhledem tomu že nebyl zablokován uživatel který plánovitě kryje fenu bez PP a nikomu to nevadí, já na tomto foru k radosti některých končím.